Geluid

Goed geluid is cruciaal voor een succesvol evenement.  Bij TH licht en geluid worden er geen concessies gedaan op geluid en bent u altijd verzekerd van de beste optie voor uw evenement.

Festivals en concerten

Tijdens een optreden is het belangrijk dat de boodschap van de artiest of band 100% overgebracht wordt. Hierbij is het van belang dat zowel de artiest als het publiek enkel van de beste geluidskwaliteit geniet. Voor elke locatie, zowel binnen als buiten zijn er verscheidene opties mogelijk.

Congressen en toespraken

Tijdens een toespraak is het belangrijk dat de boodschap goed overkomt. Dit wordt gedaan door middel van de juiste luidsprekers en (draadloze) microfoons om ervoor te zorgen dat de spreker zijn natuurlijke klank behoudt en goed verstaanbaar is.

Musicals en theater

Na maandenlange voorbereidingen wil je voor zowel de spelers als het publiek dat de musical of het theaterstuk overkomt zoals deze bedoeld is. Hierin kunnen wij u begeleiden om zo tot de juiste geluidsversterking te komen. Dit houdt in, de muziek samen met de zangers en spelers samen laten smelten tot één geheel.

Trouwerijen

Trouwen doe je maar één keer, dit is jouw dag en deze moet perfect zijn. Het is belangrijk om het geluid te laten verzorgen door een partner die dit begrijpt zodat jouw avond perfect is.

Bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en overige toepassingen

Naast bovenstaande toepassingen zijn er oneindige mogelijkheden om geluid toe te passen. Voor elke toepassing kunnen wij u adviseren en begeleiden. Met ruime ervaring in allerlei soorten evenementen is er niks te gek. Neem contact op om ook úw evenement naar een ander niveau te tillen.