Licht

Verlichting is van groot belang voor de sfeer die je wilt creëren op een evenement. Voor alle toepassingen kunnen wij een gepast voorstel doen.

Festivals en concerten

Licht is naast geluid een van de belangrijkste factoren voor een succesvol evenement. Met onze armaturen kunnen wij prachtige shows creëren op iedere locatie. Dit betreft zowel bewegend licht (LED movingheads) als stilstaand licht. Onze lichttechnici weten van elk evenement een onvergetelijke show te maken.

Wij denken graag met u mee over een mogelijk lichtontwerp. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Congressen en locatie-aankleding

Organiseert u een congres of ander evenement en wilt u een goede uitstraling neerzetten? Met behulp van onze lichtarmaturen is het mogelijk om bijvoorbeeld de locatie om te toveren in de bedrijfskleuren. Daarnaast is het mogelijk om podia en frontverlichting te huren zodat de sprekers goed zichtbaar zijn. Ook buitenverlichting zoals het verlichten van gebouwen, bomen en andere objecten is mogelijk met onze IP65 waterdichte verlichting.

Beursstands

Als bedrijf wilt u zich van de beste kant zien. Wij leveren totaaloplossingen met beeld, licht en geluid. Met behulp van trussconstructies is het mogelijk een complete beursstand voor u te ontwerpen en bouwen. Daarnaast kunnen wij voordelig de hoogste kwaliteit bedrukte beurswanden, beachflags, en banners leveren.

Musicals en theater

Uw locatie omtoveren tot een waar theater? Of is er nét even iets meer nodig dan op de locatie aanwezig is? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Overige evenementen

Wij kunnen alles voor u verzorgen, van sfeerverlichting op een bedrijfsfeest tot grote festivals. Stuur gerust een mailtje of doe een telefoontje!